Úvodní stránka » Novinky » Seminář Potravinářský podnik na zpracování medu

Asociace profesionálních včelařů Vás zve na

seminář

Potravinářský podnik na zpracování medu

Místo a datum konání

Hotel Pramen - Praha, pátek 11. 11. 2016

 

 

Program semináře:

7:00-7:30 Prezentace účastníků

7:30-8.00 – MVDr. Ludvík Bělohlávek (předseda APV)

  • Zahájení, úvod do problematiky

8:00-12:30 - MVDr. Jitka Holovská (auditorka bezpečnosti potravin)

  • Hygienické požadavky na výstavbu a rekonstrukci prostor na stáčení medu.
  • Hygienické požadavky na výrobu medu a výrobků, jejichž základ tvoří med.
  • Infekční a neinfekční onemocnění z potravin. - Osobní hygiena v potravinářské výrobě.
  • Hygienické podmínky provozu – SH.

12:30-13:30 - Polední přestávka /oběd/

13:30-14:00 - Ing. Kamil Kurtin (vzdělavatel APV)

  • Praktické zkušenosti při uvádění medu na trh

14:00-15:30 - MVDr. Ing. Dana Třísková (Mze- Sekce potravinářských výrob)

  • Med v potravinovém řetězci.
  • Kontrolní činnosti v tržní síti.

15:30-17:00 - MVDr. Eva Patrasová (Státní veterinární správa)

  • Veterinárně-hygienické podmínky při schvalování a registraci potravinářských provozů 
  • Metodika kontrol při výrobě medu.

 

Seminář je určen pro profesionální včelaře.

Podmínkou účasti je vlastnit živnostenský list pro chov včel.

V případě zájmu je nutné vyplnit závaznou přihlášku.

Přihláška, včetně bližších informací na vyžádání e-mailem.: kamil.kurtin@seznam.cz

tel.: 737 363 489

Pro vzdálenější účastníky možnost ubytování.

 

www.vcelifarmy.cz

Na vaší účast se těší:

Asociace profesionálních včelařů z.s.